marți, 12 ianuarie 2016

Ochii grefaţi de Bruxelles ai guvernului Cioloş


Guvernul Ciolos 1Cine credeţi că vorbea la un post naţional de televiziune despre crime împotriva naţiunii române? Un lup cu părul proaspăt vopsit! La propriu şi la figurat!Tupeu de sălbăticie primitivă! El, cel declarat incompatibil, primul premier postdecembrist, care a dat startul celor mai spectaculoase jafuri din România, cu celebra sintagmă: „economia României e un morman de fiare vechi, de care trebuie să ne descotorosim!". Cum Doamne, de nu a fost acuzat pînă acum de trădare naţională şi de subminare a economiei naţionale, cum fals i s-au pus în cîrcă fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu! Pe lîngă sufocantele variante ale ticăloşiei şi prostiei, care, pentru că nu dor, apar zilnic la televizor, apariţiile tupeistice pe micile ecrane ale jefuitorilor şi criminalilor, membri ai conspiraţiilor politico-infracţionale, care şi-au împărţit Ţara ca pe un tort apetisant, reprezintă bonusul nostru pentru credulitate, adormire şi lipsă de atitudine. Am tras la jug şi tragem, fără să-i luăm serios la întrebări! Un alt farseor, şi el parte a completului de judecată din 1989, dovedit a fi ilegal, care i-a asasinat pe soţii Ceauşescu, poza fără jenă de sărbători prin esoterism. Dîndu-se numerolog şi astrolog, ne servea cu diletantism profeţii horoscopice la acelaşi post naţional. De unde să-i mustre conştiinţa, dacă nu o au? Criminalii şi-au schimbat doar frizura şi şi-au asortat bărbile, iar noi nu sîntem în stare să-i poftim în „Beciul Domnesc"? Nişte figuri cu umor macabru şi apucături de Iudă! Greşelile procedurale şi judecata în afara legii în vigoare pe atunci s-au făcut la foc automat, precum au fost şi asasinaţi „condamnaţii", pentru că, potrivit Codului Penal al României, în vigoare la acea vreme, Ceauşeştii nu puteau fi încadraţi ca inculpaţi, iar acuzele lui Voinea frizau ipocrizia şi falsitatea. Deci, ilegalitate! Numărul aşa-ziselor victime fusese inventat din vreme şi prezentat „prostimii" precum un aperitiv exotic la „cina cea de taină" a criminalilor. Şi „prostimea" l-a înghiţit pe nemestecate... Un dosar complet ilegal, o „procedură" lamentabilă şi, să nu uităm, o prestaţie a „apărătorului"-acuzator mai ceva decît raţionamentul lui Dandanache. Moartea lui Ceauşescu fusese deja programată şi pregătită minuţios de „prietenii României" cu mult înainte de comiterea asasinatului! Se ştia cine va face parte din completul de judecată şi din plutonul de execuţie!
Una dintre bombele anului 2016!
Avem nevoie de reabilitarea Istoriei Neamului! Generaţiile de astăzi şi cele ce vor urma trebuie să aibă acces la adevăr, pentru că, manipulările criminalilor nu le oferă decît piste şi perspective false! Să nu uităm că Sergiu Nicolaescu a regizat nu doar filme, ci şi o parte a loviturii de stat din decembrie 1989! Ar trebui să-i cuprindă teama judecăţii pe cei care au instrumentat dosarul şi mai sînt încă în viaţă! Documentul semnat de Ion Iliescu, la cinci minute după asasinarea Ceauşeştilor, care comuta pedeapsa cu moartea în detenţie pe viaţă, a fost nu doar o spălare pe mîini, ci poliţa de asigurare a vieţii celor care preluaseră puterea prin lovitură de stat. Anul acesta nu vor scăpa de judecată. Sînt informaţii potrivit cărora călăii Ceauşeştilor vor fi judecaţi! De aceea şi eu le urez ca în Anul Nou să le bată potera cu spor în poartă, ca să meargă cu voie bună la o judecată dreaptă! Aceasta va fi una dintre bombele anului 2016! Aşa-zisa revoluţie a fost o combinaţie letală de minciuni, manipulări, diversiuni şi crime! În timpul arestului de la Tîrgovişte, Ceaşescu a fost bătut inuman şi ţinut într-un tab de către un militar care pretindea că îl apără!
Planuri diabolice, în regii de Oscar!
Chiar şi aşa-zisa „revoluţie" din noiembrie 2015, organizată de feisbucarii iohannişti, a fost, scrie jurnalistul Ion Cristoiu, o a doua lovitură de stat „pusă la cale de o gaşcă aparţinînd clasei politice, avîndu-l în frunte pe Klaus Iohannis, pentru a deţine puterea absolută în România". Tragedia cu zeci de morţi şi răniţi din Colectiv a fost „aşteptată" şi folosită ca atare pentru scopuri precise. La urechile Îngerului Gabriel opriseră şoaptele salvatoare, care aveau să-i dea jos din spinare mortul din canal cu motocicletă cu tot, iar premierului Ponta să i se facă vînt de pe esplanadă. Planuri diabolice, în regii de Oscar! Nimic bun şi cu adevărat salvator nu-i aşteaptă pe români în 2016! Ieftiniri nesemnificative şi majorări de taxe spectaculoase! Amantele şi rudele deochiaţilor vor sta tot pe aceleaşi scaune călduţe, cu salarii astronomice, parlamentarii vor efectua peste 500 de călătorii de lucru în ţări exotice, iar megabăsistul Gabriel Biriş de la finanţe, tehnocrat cu patimă, dar de conjunctură, a cutezat să se dea la sărăcia românilor! Confundînd scaunul de secretar la finanţe cu scaunul său de acţionar şi administrator de off-shor-uri din Cipru, Biriş a scos din puţul gîndirii o gogoaşă periculos de alterată: „românii care nu au niciun venit trebuie să plătească din nimic o taxă de asigurare", înscrisă în aceeaşi categorie cu gogomănia preacucernicei ministrese de la finanţe, Anca Paliu Dragu, care a refuzat mărirea celui mai mic salariu minim pe economie din U.E. pentru salariaţii români. Perlele lor vor rămâne gravate pe uşa principală a Palatului „Victoria": „Săracii din Brazilia şi Africa muncesc şi pe 2 lei!". Atâta vreme cît demnitarii nu sînt supuşi, înainte de ocuparea funcţiei oficiale, unui minim control medical, în special la „mansardă" nu trebuie să ne mire astfel de exteriorizări dăunătoare.
Întotdeauna morţile suspecte se întîmplă în jurul afacerilor murdare
La Guvern trebuie afişat de îndată anunţul: „Demisia tuturor maimuţoilor!" Şi acest guvern de tehnocraţi, cu durere adîncă în cot, continuă să-i sfideze pe români. Drept pentru care, se confruntă cu primele manifestări de stradă. Societatea civilă este complet nemulţumită de abureala tehnocraţiei. Pensionarii militari, prin liderul Mircea Dogaru, au antrenat în jur toate sindicatele din România, profesori, medici, mineri, militari, alte categorii de salariaţi, şi vor ieşi pe 24 ianuarie în stradă cu un ultimatum pentru Legea salarizării, corectarea Legii pensiilor şi coşul minim! Sigur, aici are trebui pusă problema creşterii graduale a pensiilor, fiindcă e revoltător să vezi cum acea indexare de cinci la sută se acordă tuturor pensionarilor, uniform. Adică, îi dai cinci la sută şi amărîtului ăla cu pensie de 600 de lei pe lună - asta înseamnînd 30 de lei, din care i se reţine 5,5% şi tot cinci la sută îi dai şi celui cu 100 de milioane! E strigător la cer! La fel cum s-a comportat Guvernul Boc, Guvernul Cioloş, abia deschizîndu-şi ochii grefaţi de Bruxelles, a retezat pensiile militarilor. În altă ordine de idei, dacă nu înainte, cel puţin după ce se va întoarce de la Berlin, poate că premierul îşi va face timp să citească cu voce tare art. 3 din Constituţia României, care precizează clar: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine", iar primirea miilor de refugiaţi musulmani este o încălcare a legii fundamentale a statului român. Aşadar, cine va fi responsabil de eventualele acte de terorism, viol şi vandalism pe teritoriul României, cum au fost cele din centrul oraşului german Köln, la trecerea dintre ani?! Ghici ciupercă, cine? Am lipsit de la cursurile sfîrsitului de an, de aceea, am încercat o recapitulare în adevăr, pentru că, iată, am ajuns cu toţii în curtea absurdului politic. Nu mai e un secret că O.N.G.-urile finanţate de Sörös au regizat şi pus în scenă căderea guvernului Ponta (lipsa răspunsurilor oficiale la o presupusă premeditare a tragediei şi interminabila „anchetă" acordă credit ipotezei că incendiul de la Colectiv n-a fost o întîmplare). Adevărul nu poate fi strîns de gît multă vreme. Să ne amintim ciudata, pripita şi interpretabila „scăpare" publică a şefului statului: „A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă. Dacă s-ar fi impus respectarea normelor niciunul nu ar fi trebuit să moară". „Gura păcătosului, adevăr grăieşte!", spune un proverb românesc. În urma manipulării străzii, Iohannis are un guvern al lui şi este fericit! Întotdeauna morţile suspecte se întîmplă în jurul afacerilor murdare. Iar cel ce nu se supune sau ştie prea multe din ceea ce trebuie ascuns sub preş, este aruncat afară ca o măsea cariată! Motiv pentru care preşedintele a petrecut cu voie bună sărbătorile lucrative în America.
Maria Diana Popescu  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu